torsdag 27. oktober 2011

Vannspeiling

I dag hadde jeg en time kvalitetstid med kameraet igjen, etter lite fotografering siste uken. Turen gikk denne gangen til Romsdalsmuseet. Det var flott lys i dag, med en lav sol på ettermiddagen. Etter å ha tuslet litt rundt der oppe på jakt etter motiv så jeg plutselig at det var mange fine motiv å finne i speilingen i andedammen. Nesten hele fotoøkten gikk dermed med på å ta bilder av vannspeiling. Her er resultatet.


 Etter så mange bilder med abstrakt preg ble det også noen litt mer "vanlige" motiver. De gamle laftahusene fikk en utrolig flott og varm farge i den lave høstsolen.
8 kommentarer:

 1. Hei Øystein
  Her viser du oss mange spennende bilder.Kreativt!!!!!!
  Mvh. Kai Edvard
  Vepsen som sover under er helt konge ;O))

  SvarSlett
 2. Tusen takk!

  Ja, den vepsen der er morsom, å den var i live også, så det så ut som den sov:-)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Flotte speilingsbilder. Fine farger også. likte godt de første bildene der løvet flyter inn i himmelen. Godt jobbet! Ha en riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 4. Takk for det Hilde! Ja, de bildene likte jeg selv godt også. Spesielt de der man har speilingen av "nakne" bjerketrær, mens løvet ligger høstgult i vannet. Syns det gav en fin kontrast. Godt man kan være heldig med noen bilder=)

  God helg til deg også!

  SvarSlett
 5. Flotte og spennende bilder! Liker blant annet bilde 2,3 og 5 godt. Stilig med bølgene som gir krokfuruer, og bladene på vannflata som krydrer kreativiteten ;)

  SvarSlett